Cristian Stefan Florescu. Stefanut

Un blog mic

Ajutor! Vă rog din suflet să mă ajutaţi!

with 25 comments

stefanutjurnalulnational23

Vă rog din suflet să mă ajutaţi să scap de un necaz. Un nenea, care îşi spune  când Florian, Stefanut Mie  Stefanut Turist sau Anonimescu Mie, scrie pe forumuri povestea mea în alte ţări. Şi cere bani oamenilor într-un cont care este al unui nenea Gheorghe Florian pe care nu îl cunosc! Mai este şi o tanti care spune ba că o cheamă Denisa Comănescu şi e asistentă medicală la Fundeni, ba că este de la o editură de carte şi acel nenea Gheorghe Florian ar fi tatăl meu! NU ESTE ADEVĂRAT! Tatăl meu se numeşte Nicolae Florescu!

Vă rog să nu daţi bani! Eu am strâns banii! Banii sunt depuşi la spital!

Totul a început aici, dar l-a gonit tanti Talida Barbe din Belgia. Mulţumesc, tanti Talida!

Apoi a continuat aici, unde am scris noi comentarii multe că e minciună. P.S. De la filiera franceză cred că a fost şters, dar am poză. Au şters pagina în care era anunţată înşelătoria, dar al lăsat pagina asta în care se spunea că e minciună, ca să lase impresia că eu cerşesc.  Mincinoşilor! Dar am poză, făcută de tanti Talida, pe care a trimis-o Tati unde trebuie. Oricum au văzut toţi oamenii!

Aici nu putem să scriem pe forum, dar am trimis mesaj. P.S. Şi aici a fost şters, dar am poză.

P.S. Altul. Şi de aici a fost şters dar am poză. Şi are şi tanti Simona pe blogul ei.

Încă una!!!

http://www.romani-online.co.uk/forum/caritabil/please-help-stefanut.html

Dacă sunteţi din străinătate şi vedeţi acel anunţ să ştiţi că este o mare minciună!

ACESTA NU ESTE CONTUL MEU!

RAIFFEISEN BANK – Agentia Rahova Sud
USD: RO 83 RZBR 0000 0600 1025 0344
EUR: RO 79 RZBR 0000 0600 1062 2508
SWIFT: RZBRROBU
Titular: Gheorghe Florian

Ora 20.00. Mesajul domnului Gheorghe Florian:

Stimate domn, Stimata doamna Florescu, Draga Stefanut,

Am observat cu stupoare, mai precis am fost anuntat de catre niste prieteni din Franta ca cineva se foloseste de numele meu si de conturile mele, pe anumite forumuri internationale, utilizandu-se de o realitate foarte tragica: de povestea unui copil nevinovat.

Am crezut ca este o gluma, dar am constatat ca nu este deloc asa.Intr-adevar cand am accesat acele site-uri am ramas mut de uimire, deoarece se postasera intr-adevar anunturi in care erau folosite niste conturi vechi pe care eu nu prea le-am folosit si nici nu mai stiu situatia lor. Probabil ca persoana care s-a folosit de numele meu este aceeasi persoana care a “gasit” actele pe care le-am pierdut in urma cu cateva zile (inclusiv cardul bancar).

Ceea ce nu stie persoana respectiva este ca eu am bolcat si conturile respective si cardul atasat.

In urma verificarii la banca mi s-a comunicat ca soldul meu nu a suferit nici o modificare in sensul ca este pe minus cu 10 $, asa cum a ramas de anul trecut (intrucat asa cum am mentionat anterior aceste conturi nu le-am folosit si acel minus se datoreaza taxelor de administrare pe care trebuia sa le achit).

Nu stiu cine ar putea fi acea persoana care are un suflet atat de hain incat sa se foloseasca de povestea foarte trista a unui copilas.

Imi pare foarte rau ca exista asemenea oameni rau intentionati.

Va inteleg perfect suferinta, intrucat am si eu un baietel si stiu ce inseamna dragostea pentru copilul tau.

Cu speranta ca voi gasi intelegerea necesara la dumneavoastra, va rog sa acceptati scuzele mele pentru acest incident neplacut si care s-a produs independent de vointa mea.

Ma bucur nespus de mult ca a fost oprita la timp aceasta actiune a respectivului (sau respectivei) individ/a.

Mentionez ca nu cunosc pe nimeni cu acel nume (Denisa Comanescu) si nici vreo persoana de la spitalul Fundeni.

Sper din suflet ca Stefanut sa fie sprijinit in continuare (voi contribui si eu in limita posibilitatilor), si suma necesara pentru tratament sa se adune in cel mai scurt timp posibil, astfel incat suferinta lui sa ia sfarsit si el sa se bucure de copilarie si viata sa-i aduca multe impliniri si realizari alaturi de voi, cei dragi.

Cu deosebit respect, Gheorghe Florian

inselatorie

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ştefănuţ, am scris şi eu la mine pe blog, am pua anunţul. Stai liniştit, la mine vin mulţi oameni, vreo 1.500 în fiecare zi, din toate ţările şi vor vedea. Stai liniştit! Am trimis eu la un domn pe care îl cunosc toate fotografiile cu anunţurile. Mi-a promis că îl prinde.

  isabellelorelai

  30 aprilie 2009 at 09:24

 2. Sărutmâna tanti Isabellelorelai. De ce a făcut omul ăla aşa ceva?

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 10:25

 3. Stefanut am scris si eu 🙂
  Trebuie prinisi cei care pot sa faca asa ceva.Te doare mintea cand vezi ce le poate capul !!!!

  http://simonaclaudiapharma13.blogspot.com/

  Simona

  30 aprilie 2009 at 10:36

 4. Sărutmâna tanti Simona, ăla din Olandra a fost șters.
  Dar uitați ce urât vorbesc două tanti aici
  http://filiera.fr/node/7630

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 13:48

 5. Am vazut. Eu cred ca poate acele tanti sunt partase la postarea facute despre tine si acum le este ciuda ca nu si-au atins scopul.Poate ca ele asa procedeza in mod normal, rad de oamenii care le ajuta.
  Sa nu te necajesti Stefanut ! cel mai important este ca ai adunat banutii si ca ai foarte multi sustinatori:)

  Simona

  30 aprilie 2009 at 14:21

 6. Si eu am scris, pui mic!
  Ce oameni rai! Sa stii ca oamenii rai patesc rau, iar cine face bine, bine gaseste 😀

  Anca

  30 aprilie 2009 at 16:12

 7. Stimate domn, Stimata doamna Florescu, Draga Stefanut,
  Am observat cu stupoare, mai precis am fost anuntat de catre niste prieteni din Franta ca cineva se foloseste de numele meu si de conturile mele, pe anumite forumuri internationale, utilizandu-se de o realitate foarte tragica: de povestea unui copil nevinovat.
  Am crezut ca este o gluma, dar am constatat ca nu este deloc asa.Intr-adevar cand am accesat acele site-uri am ramas mut de uimire, deoarece se postasera intr-adevar anunturi in care erau folosite niste conturi vechi pe care eu nu prea le-am folosit si nici nu mai stiu situatia lor. Probabil ca persoana care s-a folosit de numele meu este aceeasi persoana care a „gasit” actele pe care le-am pierdut in urma cu cateva zile (inclusiv cardul bancar). Ceea ce nu stie persoana respectiva este ca eu am bolcat si conturile respective si cardul atasat. In urma verificarii la banca mi s-a comunicat ca soldul meu nu a suferit nici o modificare in sensul ca este pe minus cu 10 $, asa cum a ramas de anul trecut (intrucat asa cum am mentionat anterior aceste conturi nu le-am folosit si acel minus se datoreaza taxelor de administrare pe care trebuia sa le achit).Nu stiu cine ar putea fi acea persoana care are un suflet atat de hain incat sa se foloseasca de povestea foarte trista a unui copilas. Imi pare foarte rau ca exista asemenea oameni rau intentionati.Va inteleg perfect suferinta, intrucat am si eu un baietel si stiu ce inseamna dragostea pentru copilul tau.Cu speranta ca voi gasi intelegerea necesara la dumneavoastra, va rog sa acceptati scuzele mele pentru acest incident neplacut si care s-a produs independent de vointa mea. Ma bucur nespus de mult ca a fost oprita la timp aceasta actiune a respectivului (sau respectivei) individ/a. Mentionez ca nu cunosc pe nimeni cu acel nume (Denisa Comanescu) si nici vreo persoana de la spitalul Fundeni.Sper din suflet ca Stefanut sa fie sprijinit in continuare (voi contribui si eu in limita posibilitatilor), si suma necesara pentru tratament sa se adune in cel mai scurt timp posibil, astfel incat suferinta lui sa ia sfarsit si el sa se bucure de copilarie si viata sa-i aduca multe impliniri si realizari alaturi de voi, cei dragi. Cu deosebit respect,Gheorghe Florian

  Gheorghe Florian

  30 aprilie 2009 at 16:37

 8. La adresa

  http://www.romanians.nl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13822
  a aparut urmatorul comentariu:

  Stimate domn, Stimata doamna Florescu,Draga Stefanut

  Am observat cu stupoare, mai precis am fost anuntat de catre niste prieteni din Franta ca cineva se foloseste de numele meu si de conturile mele, pe anumite forumuri internationale, utilizandu-se de o realitate foarte tragica: de povestea unui copil nevinovat.
  Am crezut ca este o gluma, dar am constatat ca nu este deloc asa.
  Intr-adevar cand am accesat acele site-uri am ramas mut de uimire, deoarece se postasera intr-adevar anunturi in care erau folosite niste conturi vechi pe care eu nu prea le-am folosit si nici nu mai stiu situatia lor. Probabil ca persoana care s-a folosit de numele meu este aceeasi persoana care a „gasit” actele pe care le-am pierdut in urma cu cateva zile (inclusiv cardul bancar). Ceea ce nu stie persoana respectiva este ca eu am bolcat si conturile respective si cardul atasat. In urma verificarii la banca mi s-a comunicat ca soldul meu nu a suferit nici o modificare in sensul ca este pe minus cu 10 $, asa cum a ramas de anul trecut (intrucat asa cum am mentionat anterior aceste conturi nu le-am folosit si acel minus se datoreaza taxelor de administrare pe care trebuia sa le achit).
  Nu stiu cine ar putea fi acea persoana care are un suflet atat de hain incat sa se foloseasca de povestea foarte trista a unui copilas. Imi pare foarte rau ca exista asemenea oameni rau intentionati.
  Va inteleg perfect suferinta, intrucat am si eu un baietel si stiu ce inseamna dragostea pentru copilul tau.
  Cu speranta ca voi gasi intelegerea necesara la dumneavoastra, va rog sa acceptati scuzele mele pentru acest incident neplacut si care s-a produs independent de vointa mea. Ma bucur nespus de mult ca a fost oprita la timp aceasta actiune a respectivului (sau respectivei) individ/a. Mentionez ca nu cunosc pe nimeni cu acel nume (Denisa Comanescu) si nici vreo persoana de la spitalul Fundeni.
  Sper din suflet ca Stefanut sa fie sprijinit in continuare (voi contribui si eu in limita posibilitatilor), si suma necesara pentru tratament sa se adune in cel mai scurt timp posibil, astfel incat suferinta lui sa ia sfarsit si el sa se bucure de copilarie si viata sa-i aduca multe impliniri si realizari alaturi de voi, cei dragi.

  Cu deosebit respect,
  Gheorghe Florian

  P.S. AICI SE AFLA DATELE REALE ALE LUI STEFANUT:

  https://cristianstefanflorescu.wordpress.com/

  SANDU YO3AK

  30 aprilie 2009 at 17:38

 9. Tanti Simona, uitati, aici nu mai pot să vîd nimic. Dumneavoastră puteţi?
  http://www.romaniinalberta.ca/forum/viewtopic.php?f=2&t=1289

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 18:23

  • Pai eu am intrat chiar acum.Si postarea era inca acolo, nu au sters-o.

   Simona

   30 aprilie 2009 at 18:35

   • Acum am intrat din nou.E ok acum, s-au pus mesaje de avertizare cum ca sunt false conturile.
    A postat si D-l Sandu

    Simona

    30 aprilie 2009 at 18:39

 10. Sărutmâna tanti Anca, uitaţi am primit răspuns de la nenea. Am scris şi pe blog.

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 18:24

 11. Domnule Gheorghe Florian, de regula sunt putin mai sceptic….daca ne puteti ajuta cu date suplimentare…cand ati verificat conturile, eventual persoana de la banca…si de unde stiau prietenii ca este vorba de dumneavoastra? Va stiau conturile? Ati depus o reclamatie undeva, la politie ca v-ati pierdut actele? este posibil sa ajunga la adresa de email a tatalui lui Stefanut o dovada in acest sens?
  Cu multumiri

  SANDU YO3AK

  30 aprilie 2009 at 18:25

 12. Mulţumesc pentru mesaj, nenea Gheorghe Florian, l-am pus pe blog ca să îl vadă toată lumea. Poate că şi dumneavoastră aţi fost păcălit. Tati a trimis mesaj la bancă şi a primit răspuns că se lucrează şi ne spune. Vă mulţumesc, dar nu mai am nevoie de bani, dacă vreţi să spuneţi o rugăciune pentru mine este foarte bine.
  Nenea Gheorghe Florian, este frumos în America la dumneavoastră?
  Vă mulţumesc!

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 18:27

 13. Nenea Sandu, eu am aflat mai repede, aţi văzut? Mulţumesc, nenea Sandu!

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 18:28

 14. Tanti Simona, ce înseamnă cuvântul bannat, sau cam aşa ceva, scria că nu aveţi acces, aţi fost bannat. Adică ei nu mă lasă pe mine să văd, nu?

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 18:38

 15. Da pui mic, sa te duca tati sa vezi gradina zoo de la Roma……nu ai caluti sa calaresti, dar o sa vezi multe animalute.Si nu uitati sa treceti sa-l salutati si pe Papa!

  SANDU YO3AK

  30 aprilie 2009 at 18:40

 16. Nu stiu exact ce inseamna cuvantul bannat. Pe mine m-au lasat sa intru. E totul ok acum 🙂

  Simona

  30 aprilie 2009 at 18:41

 17. Nenea Sandu, şi Papa e la spital?

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 19:08

 18. Tanti Simona, a spus Tati ce înseamnă. O să vă învăţ şi pe dumneavoastră.

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 19:10

 19. Bine Stefanut 🙂

  Simona

  30 aprilie 2009 at 19:13

 20. Sătutmâna! Tanti Simona, vreţi să vă fac cunoştinţă cu nenea Sandu?

  cristianstefanflorescu

  30 aprilie 2009 at 19:14

 21. Draga Stefanut,in lume exista si astfel de oameni care ar face orice pentru bani.Important e ca a aflat tati si au aflat cei din strainate.
  Sa ai o zi minunata,poate e vreme buna la voi si iesi la plimbare cu tati si mami.
  Te pup,
  Gabi.

  supravietuitor

  1 mai 2009 at 11:41


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s